Yep 2021 Bossche5 gaat van start

Geplaatst op 20-09-2021  -  Categorie: Algemeen

Het laatste zomerweekend achter de rug, de herfst tegemoet! Dat kan alleen maar één ding betekenen:  De BOSSCHE VIJF!

En ja, het gaat door! We zijn al hard bezig met de voorbereidingen en de eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen (zie www.bossche5.nl). Er zijn nog wel wat beperkingen, maar zeilen zullen we! Omdat we nog niet helemaal kunnen uitpakken zoals we van plan waren bij een jubileum editie, stellen deze die nog even uit. Dit wordt dus een zeer gewenste en mooie klein feestelijke voorloper, de 44, 5ste editie!

Om de wedstrijd voor iedereen zo goed en veilig mogelijk te organiseren hebben we een aantal aanpassingen in het programma moeten doen en zijn we nog bezig wat knelpunten op te lossen. De precieze invulling van de Corona-maatregelen worden in bericht vlak voor het weekend gemaild. Zoals het er naar uit ziet, kan er in de avond gegeten worden: er komt een echte frietwagen voorrijden met snacks (ook glutenvrij). En als het weer meehelpt, kunnen we buiten na-borrelen bij muziek.

Vanaf nu kan je bij de aanmelding ook doorgeven of je mee-eet en met hoeveel, of je het T-shirt van deze 44,5ste editie erbij wil bestellen (een echt collectors item) en kan je alles direct betalen.

Let op: eten, T-shirts en bootnamen voor de T-shirts kunnen tot en met vrijdag 24 september doorgegeven worden!
Poets de boten op, leg de zeillatten klaar, organiseer de zeilmaten en pomp de banden van de trailer! Tot over enkele weekenden!

Het Bossche Vijf team


 
 
 
 
 
rako-printing-logo
 

Correspondentieadres: Orthen 190, 5231XV 's-Hertogenbosch | KvK-nummer: 58597085 | RSIN: 853105790