begin is gemaakt

Geplaatst op 16-08-2023  -  Categorie: Algemeen

Gaan jullie ervandoor met de verenigingsprijs?

 

Beste zeilers,

 

De voorbereidingen van de 47e Bossche 5 zijn alweer in volle gang. Op 14 en 15 oktober is het weer zover. Druk zijn we met het regelen van weer een prachtig weekend vol zeilplezier. Watersportplezier liever gezegd, in de breedste zin van het woord. We willen dat de Bossche 5 een feest is voor iedereen en de  teamspirit verder gaat dan je eigen plezier. Waar niet alleen jij maar je hele vereniging zich welkom voelt. Waar het team bestaat uit alle zeilers van je vereniging.

De Bossche 5 is een evenement waar zeilers van de verschillende watersportverenigingen elkaar tegenkomen en op sportieve wijze met elkaar strijden. We reiken daarom naast de individuele prijzen ook een verenigingsprijs uit. Met die verenigingsprijs hopen dat verenigingen alles uit de kast trekken om met zoveel mogelijk deelnemers aan de start te verschijnen en goede resultaten te behalen. We gebruiken hiervoor een formule. Zowel het aantal deelnemers van een vereniging als de resultaten van de beste vijf deelnemers van een vereniging wordt in deze formule meegenomen. Krijgen jullie het voor elkaar om als vereniging die prijs mee naar jullie clubhuis te nemen?

De Bossche 5 is ook een evenement waar je je als individuele zeiler meet aan andere zeilers. Waar je in eenheidsklasse of gemengde klasse 4x kan starten om het beste uit je zeilende zelf te halen. Terug op de kant wordt de strijdbijl begraven en kun je terug blikken op een mooie wedstrijd, leren van eigen en andermans fouten. Voeg daar een gezamenlijke maaltijd, een feestelijke avond en een flinke portie gezelligheid aan toe en de Bossche 5 is weer vanouds.

Natuurlijk hopen we ook supporters. Daarom zijn er weer activiteiten op de kant en zijn de Vikinghaven en het gezellige clubhuis weer open voor alle Bossche 5 bezoekers.

Voel je welkom!


 
 
 
 
 
rako-printing-logo
 

Correspondentieadres: Orthen 190, 5231XV 's-Hertogenbosch | KvK-nummer: 58597085 | RSIN: 853105790