Ons e-mail adres is: siraterces.[antispam].@bossche5.nl

Zeilnummer
Om mee te kunnen doen, moet je in je zeil een nummer hebben staan; zonder nummer kunnen we je tussen al die boten niet herkennen. Eventueel krijg je bij de infopost een nummer toegewezen. 

Banenkaart
Omdat er voorgaande jaren nog wel eens verwarring is geweest over hoe de banenkaart gelezen moet worden, staat er op deze website een voorbeeld van een banenkaart met uitleg. bekijk deze alvast zorgvuldig voor de wedstrijden.

Geen lid?
Je hoeft geen lid te zijn van één van de 5 Bossche verenigingen om mee te mogen doen. Wel hopen we dat je je vroeg inschrijft, dat is veel makkelijker voor de klassenindeling

Hijskraan - die is er niet meer... Neptunus is verhuisd

Palaver
In verband met de gescheiden wedstrijden is het niet mogelijk om een schippersbijeenkomst te houden. Alles wat u moet weten staat in de startpapieren of bij de infopost op het mededelingenbord. Lees deze dus aandachtig door!

Inschrijven
Schrijf je meteen in via deze site!!!
Vanaf zaterdag 13 oktober 09:00 kunt u uw startpapieren ophalen en uw inschrijfgeld betalen bij de infopost. Graag contact of via telebankieren betalen.

Prijzen
Er is een verenigingswisselprijs voor zowel open boten als kajuitboten. Ook voor deze wisselprijzen hoef je niet persé lid te zijn van een van de Bossche verenigingen. Om kans te maken moet je natuurlijk wel met een grote afvaardiging van je vereniging komen.

Natuurlijk zal er weer een prijs zijn voor het snelste kajuitjacht en de snelste open boot.

Eten overdag en het zaterdagavond Stamppotbuffet
Voor een hapje en een drankje kun je in het clubhuis terecht. Aanmelden voor de het stamppotbuffet kan via deze site.